Forslag vil blive vist, efter du har indtastet noget i søgefeltet. Brug op- og ned-pilene til at gennemgå resultaterne. Brug Enter til at vælge. Hvis valget er en sætning, vil denne sætning blive indsendt som søgning. Hvis forslaget er et link, vil browseren navigere til denne side.
Vejledninger

Slå notifikation til for værter og gæster

Ved at besvare beskeder rettidigt kan du skabe et godt forhold mellem værter og gæster. Det er nemt at konfigurere dine indstillinger, så du modtager en notifikation via e-mail, browser og/eller sms, når en vært eller gæst sender dig en besked.

Indstilling af notifikationer for beskeder

Du kan modtage og svare på Airbnb-beskeder via e-mail.

Konfigurer notifikationer for beskeder på en computer

1. Klik på Profil > Konto > Notifikationer
  2. Klik på Konto
  3. Klik på Beskeder til og fra gæster og værter og derefter på Rediger