Forslag vil blive vist, efter du har indtastet noget i søgefeltet. Brug op- og ned-pilene til at gennemgå resultaterne. Brug Enter til at vælge. Hvis valget er en sætning, vil denne sætning blive indsendt som søgning. Hvis forslaget er et link, vil browseren navigere til denne side.
Vejledninger

Find dine omtaler som gæst eller vært

Vil du vide, hvad dine gæster eller værter siger om dig? Eller se omtaler, du har skrevet? Sådan finder du alle dine egne omtaler

Find alle dine omtaler som gæst

1. Gå til Konto
  2. Klik på Gå til profil
  3. Klik på Vis alle omtaler for at se omtaler skrevet om dig

For omtaler, du har skrevet, skal du følge trin 1 og 2 og derefter klikke eller trykke på Omtaler, du har skrevet.

Find alle dine omtaler som vært

1. Gå til Konto
  2. Klik på Gå til profil
  3. Klik på Vis alle omtaler for at se omtaler skrevet om dig

For omtaler, du har skrevet, skal du følge trin 1 og 2 og derefter klikke eller trykke på Omtaler, du har skrevet.

Find oplysninger om redigering eller fjernelse af omtaler. Du kan også få mere at vide om bedømmelser, og hvordan omtaler fungerer generelt.